Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

Telefon : 05332011169
WEB https://768095.meb.k12.tr
Adres : KURTULUŞ MAH. YENİ URFA YOLU CAD. FIRAT MESLIKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 3A BİRECİK / ŞANLIURFA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında ve Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli Bireyler yetiştiren bir okul toplumu oluşturmaktır.
MİSYON : Öğrencilerin Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yükseköğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamak için onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmektir.
BAŞARILAR : Eğitim, Spor, Sanat Alanlarında Okulumuza Ait Birçok Başarımız Bulunmakta Olup, Bu Bilgilere, Okul Web Sitemiz Anasayfasında Bulunan "Başarılarımız" Menüsünden Ulaşabilirsiniz.

Yabancı Dil : İNGİLİZCE/ALMANCA
Isınma : KALORİFER/KÖMÜR
Servis :
Ulaşım : Şehir İçi Servislerle Okulumuza Ulaşmak Mümkündür.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri : 2021-2022 Eğitim öğretim yılında kontenjanımız 340
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz sınavsız yerel yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :